2012-12-05 23:48:51• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Halak - A mai lesz a legszebb napod a héten

Napi horoszkóp december 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A tegnapi egészségprogram mára is érvényes. Stresszes napod lesz, mert a Hold sok kapcsolatot vesz fel más planétákkal, ami azt jelenti, hogy te is folyton új helyzetekbe kerülsz, amiket meg kell oldanod. Ez sikerülni is fog, de nem lesz könnyű. Estéd fölött Vénusz őrködik. Szép lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma is a Szűz jegyében áll. Most van itt az ideje, hogy a mindennapos dolgokkal foglalkozz: bevásárlás, takarítás, beszerzések. Ma gyakorlati érzékedre lesz szükség. Tudom, hogy ez számodra nem probléma. Mégse vedd félvállról a dolgokat. El kell intézned valamit – ne bújj ki alóla! Estére sokat ígérnek a csillagok: a Holdcsomó és Merkúr együttállnak, Vénusz sincs messze. Azon kevesek közé tartozol, akik szerencsések lesznek a szerelemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Szűz jegyében marad. Most sok tennivalód lesz, mindegy, hogy hivatásod miatt úton vagy, vagy otthon nézel a dolgaid után. Kisebb malőrökre, félresiklásokra is kell számítanod. Csak ha állandóan emlékezteted magad arra, milyen nyugtalan ez a nap, akkor tudod ezeket megspórolni magadnak. Az estédet töltsd családoddal. Talán már régóta több közelséget szeretnének kapni tőled.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha mai csillagaidat nézem, mosolyognom kell – mégpedig a szerencséden. Az életvidámság és a szórakozás úgyszólván garantált. Ez akkor is érvényes, ha egész nap dolgoznod kell: az idő pillanatok alatt elrepül. A Hold a Szűz jegyében úgy tűnik, nagyon szeret téged. Gondoskodik arról, hogy minden jobban sikerüljön. Mégsem irigy senki, nem sajnálják tőled a kozmosz áldását. Este Merkúr a Holdcsomóval találkozik. Ilyen konstelláció alatt elkezdődhet egy szerelem, ami nem ér véget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nap folyamán egy fontos beszélgetést fogsz folytatni. Úgy néz ki, hogy közeledtek egymáshoz, és megoldást kerestek a jövőre nézve. Ebben segít neked készséged arra, hogy önmagadat is kétségbe vond. Ez egyáltalán nem a te természeted. Beszélgetéseidben abból indulsz ki, hogy neked van igazad. Végül is Oroszlán vagy. Ma azonban elgondolkozol, magadat is kétségbe vonod, és csak utána mondod ki, amit gondolsz. Merkúr segített neked a Skorpió jegyében.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma is a te jegyedben áll, és vele a csodálatos hangulat is megmarad. Jól teszed, ha csak néhány tevékenységre korlátozod, és nem aprózod el magad. Minden súrlódásmentesen halad, zavaró körülmények nélkül. Élvezheted a lendületet, amivel ma dolgozol. A Hold és Vénusz összekapcsolódnak. Tudod, hogy ez mit jelent: virágzik a szerelem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma egész nap a Szűz jegyében jár. Nyugodtabb, szinte passzív leszel, és akkor érzed jól magad, ha minél kevesebb dolog történik körülötted, és senki sem kér tőled nagyobb dolgot. Ez azért alakul így, mert a Hold helyzete nem kedvez a te jegyednek. Visszatartja magát, hogy holnap, belépve a te jegyedbe, annál több energiát mozgósítson a te számodra. Kötelességeidet ennek ellenére ellátod, de nem törekszel arra, hogy különösebben kitűnjél a többiek közül.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Mára is megmarad a tegnapi kedvező csillagállás: a Hold a Szűz jegyében áll, nagyszerű Vénusz, erős Mars – sokat ígér! Ma egyszerűen jobb vagy a többieknél, és megtalálod a megoldásokat azokra a problémákra, amik másoknak erős fejfájást okoznak. És még egyszer: ne nagyon beszélj róla!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma egész nap a Szűz jegyéből sugárzik: feltűnő, mennyire precíz vagy, mennyire tetszik neked a részletekbe menő munka, és meglepően jól szervezed meg a dolgaidat. A Szűz jegyében álló Holdnak azonban az is következménye, hogy egyértelmű és világos szavakat találsz, ha valaki kaotikus, vagy homályos utasításokat ad. Rendetlen helységek, íróasztalok és munkahelyek ma szabályosan dührohamot hoznak rád.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma egész nap a Szűz jegyében áll. Ez azt jelenti, hogy optimálisan be vagy programozva, hogy sikeres legyél, és sokat teljesíts. Minden fontos dolgodat erre a napra kellene időzítened. Nemcsak a Szűz jegyében álló Hold áll a te oldaladon, hanem mindenekelőtt Mars is. A Skorpió jegyében álló Merkúr is segít neked, kiokosít, és teljes szakértelmedet napvilágra hozza. Estédet viszont áldozd a Holdcsomópontnak, aki Merkúrral kapcsolódik. Ez csodálatos előjel. Találkozhatsz valakivel, akit már egy előző életedből ismertél, és a legbensőségesebb kapcsolatban voltál vele.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Szűz jegyében marad. Továbbra is jól boldogulsz ezzel az energiával, azonban csendesebb leszel, kissé háttérbe vonulsz, és intenzíven foglalkozol anyagi ügyeiddel. Rendezed számlakivonataidat, áttekintést teremtesz magadnak, leltárt készítesz, és megvizsgálod személyes könyvelésedet. Vannak gondjaid? Túlhúztad a számládat? Nem! Egy normális rutin-ellenőrzésről van szó, amit a Szűz jegyében álló Hold vált ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A csütörtök lesz számodra ennek a hétnek a legjobb napja mind üzleti, mind magánéleti szempontból. Ma minden ajtó nyitva áll neked. Legjobb esetben mindkét területen sikereket könyvelhetsz el magadnak, este pedig boldogan és valószínűleg nem egyedül alszol el.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: